Wie de Instagramstories van Emma Heesters heeft gezien, zou wel eens kunnen denken dat de zangeres opnieuw verliefd is.

Emma poseert lachend in een romantisch versierde kamer waar allerlei hartjes en rozenblaadjes de kamer kleuren. Zelf heeft Emma zich ook helemaal opgemaakt en lijkt ze van de romantische kamer te genieten.

In een volgende storie zien we hoe ze een lekkere maaltijd op bed krijgen en daarbij genieten van een prachtig uitzicht. De opmerkzame kijker ziet ook meteen dat er twee glazen op het dienblad staan en dat Emma dus niet alleen is.

Of Heesters effectief een nieuwe vriend heeft, dat is nog niet officieel bevestigd. Maar aan haar stories te zien, is ze niet alleen op skivakantie en gaat het er behoorlijk romantisch aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten