In een interview in Libelle vraagt de reporter aan Wolter Kroes of hij zijn showbizzgenen heeft doorgegeven. De zanger geeft aan dat zijn dochter Pamela het stokje heeft overgenomen.

“Dat verbaast me niet”, gaat de zanger van start. “Op haar zevende ging ze al naar de musicalschool en momenteel speelt ze in Les Misérables.”

Volgens Wolter stopt het talent daar wel in zijn familie.

“Mijn oudste zoon Wolter rijdt me soms naar optredens, dat is geweldig leuk, maar ik twijfel of ik hem in deze wereld moet laten stappen.” Volgens de zanger hou je geen sociaal leven over als je in de showbizz staat.

Toch is er duidelijk interesse vanuit zijn gezin voor Wolter zijn activiteiten, zijn vader deed namelijk twintig jaar lang het geluid voor de zanger en inmiddels doet hij nog altijd de boekhouding van Wolter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten