“In Nederland bij wet verboden”

Xander de Buisonjé is ontzettend dankbaar voor zijn gezin, zo valt in Party te lezen.

De zanger had reeds al een zoon Sem uit zijn huwelijk met Wendy van Dijk en zijn vriendin Sophie had al een zoon Dex uit een vorige relatie. Toch wilde het gezin graag nog een derde telg.

Niet eenvoudig zo bleek want er werd een goedaardige tumor vastgesteld bij Sophie en de kans dat deze zou weerkeren bij een nieuwe zwangerschap was te groot. Omdat Sophie technisch gezien echter nog in staat was om zwanger te geraken, kon het gezin geen beroep doen op een Nederlandse draagmoeder want dit is in dit geval bij wet verboden.

Op deze manier begon Sophie haar zoektocht naar alternatieven en kwam ze terecht op een online forum, waar ze las dat een Nederlandse vrouw met behulp van een Amerikaanse draagmoeder toch haar kinderwens in vervulling zag gaan.

Xander en Sophie besloten ook dit pad te volgen. “De liefde die ik voor Dex voelde, wilde ik nog eens meemaken. Dat merkte ik aan alles”, licht Sophie toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten