Onlangs is Christiaan, de zoon van Frans Bauer cum laude afgestudeerd als internationaal fiscaal jurist. Frans geeft aan dat zijn zoon ontzettend welbespraakt is, dit in tegenstelling tot zijn ouders die nooit hebben leren lezen.

In Story staat te lezen hoe de zanger al vanaf zijn twaalfde probeerde het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken voor zijn ouders. Als de familie op restaurant ging, namen zijn ouders net zoals iedereen een menukaart in hun handen en deden ze alsof ze deze aan het lezen waren, terwijl Frans hardop alle gerechten opnoemde.

“Ik betrok alles op mezelf, zodat andere gasten het niet doorhadden dat mijn ouders niet konden lezen. Om vervolgens tegen mijn moeder te zeggen ‘O lekker, ze hebben tomaten- en uiensoep. Ik neem tomatensoep. Waar heb jij trekt in?’ Ik maakte er een heel verhaal van zodat niemand het in de gaten had.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten