In december 2023 wordt zanger George Baker 79. Dat betekent dat hij op hetzelfde ogenblik volgend jaar 80 wordt, toch al een behoorlijke leeftijd. Party wil weleens weten hoe hij dat vindt. Vindt hij het een mooie mijlpaal? Of kijkt hij er juist tegenop?

“Iedere fase in een mensenleven heeft een bepaalde charme”, reageert hij. “En de fase waar ik in zit, heeft een bepaalde beperking. Ik kan niet meer doen alsof ik 30 ben. Dat doe ik dan ook niet. Ik ben geen 30, geen 40 en geen 50 meer”, glimlacht George. “Ik ben straks 80 en ik accepteer alles wat daarbij komt.”

“Ik kijk met veel plezier terug op mijn verleden”, verzekert de zanger. “Al waren daarin natuurlijk ook mindere punten te benoemen, maar dat heeft iedereen. Samenvattend kan ik zeggen dat ik een gelukkig mens ben, dat ik altijd heb kunnen doen wat ik leuk vond. Ik heb het leven geleefd dat ik wilde leven. Wat moet je dan nog meer?”, vraagt George zich af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten