In Story vertelt biografe Marcia Nieuwenhuis over haar boek “Met de trekker naar de macht”, een biografie over BBB-voorvrouw Caroline van der Plas.

Eén van de heftigste passages in het boek gaat volgens Story over een goede vriend van Caroline, Ger Kok. Er zou namelijk bij hem een tumor gevonden zijn op de alvleesklier, de meest dodelijke plek voor dit soort tumoren omdat de ziekte vaak te laat ontdekt wordt.

Om de ziekte voor te blijven vertelt Ger aan Caroline’s broer Ian dat hij er een einde aan wil maken voordat de pijn te erg wordt. Helaas hield Ger zijn woord en ontnam hij zichzelf inderdaad het leven wanneer de tumoren te pijnlijk werden.

Een gebeurtenis die een diepe indruk achterliet op Caroline.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten