Op afgelopen Koningsdag in Rotterdam was het volgens Party overduidelijk: heel Nederland leeft mee met de door bedreigingen aan het paleis gekluisterde prinses Amalia.

Voorheen werd er voortdurend Máxima, Máxima, gejoeld, maar nu was het allemaal Amalia, merkte roaylty-expert Annemarie de Kunder op.

“Ik heb het idee dat de koningin daar eerlijk gezegd ook een beetje aan moest wennen. Amalia zelf reageerde enorm enthousiast op de positiviteit die ze van het volk mocht ontvangen”, aldus Annemarie de Kunder in Party.

Royalty-watcher Jeroen Snel vult aan: “De mensen wilden haar echt een hart onder de riem steken, toch vanwege die dreiging en die beveiliging die zo streng moet zijn. Het hele volk leeft met haar mee.”

Maar het blijft verschrikkelijk frustrerend dat ze zo aan het paleis geketend zit. Helemaal niets voor een negentienjarige studente in de bloei van haar leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten