Door bedreiging uit het criminele milieu werd prinses Amalia verplicht haar dagen overwegend in het paleis door te brengen. En dat valt haar behoorlijk zwaar vertelt ze openhartig in Party.

“Ik ga  heel erg eerlijk zijn. Ik heb het er eigenlijk nog steeds heel erg moeilijk mee”, bekende Amalia al op Sint Maarten aan de journalisten. “Ik mis het normale leven van een student, het zomaar kunnen binnengaan van een winkeltje.”

En nog steeds wordt de prinses 24/7 maximaal beveiligd en kan ze haar studentenleventje in Amsterdam niet terug oppikken.

Dat wordt nog frustrerender nu haar jongste zus, prinses Ariane, net liet weten haar middelbare school af te gaan maken in Italië, vergezeld van pizza’s, mozarella en een heerlijke zuiderse zon.

Ze zal er in een internationale school worden ondergedompeld in de Italiaanse taal en cultuur. Zingen, dansen en genieten van het Dolce Vita. Echt iets voor Ariane, beweren royalty-experten Annemarie de Kunder en Jeroen Snel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten