Rogier van der Linden werd zes jaar geleden in ‘Gordon Gaat Trouwen’ nog op het nippertje afgewezen door Gordon. Inmiddels zijn de twee beste vrienden. In Party praat hij over de relatiebreuk van Gordon met Gavin Rozario. Die deed heel wat stof opwaaien.

“Een hoop mensen zijn negatief en dat doet een hoop. Het zorgt voor een stukje schaamte”, bekent Rogier. Ook hij zag de breuk niet aankomen.

Volgens Rogier van der Linden is Gordon er helemaal kapot van. “Gordon krijgt weer iedereen over zich heen, zoals de media die er natuurlijk ook bovenop duikt.”

Rogier had het Gordon, samen met zovele anderen, echt gegund: eindelijk de liefde van zijn leven. En toch is het ook nu weer misgelopen. “Het is heel vervelend hoe het gelopen is. Ik had dit ook niet zien aankomen. Ik had hoop en dacht: dit gaat hem zijn.”

Gordon verklapt aan Party dat hij zelf ook kapot was van de breuk. “Ik had zoiets van: nee, waarom?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten