3 jaar, zolang zijn Nurlaila Karim en haar vriend al samen. Ze zaten samen in het groepje waarmee Nurlaila altijd ging zwemmen en zo hebben ze elkaar beter leren kennen. Maar de vonk is niet meteen overgesprongen.

“We zagen elkaar in de coronatijd iedere dag tijdens het zwemmen, maar het heeft wel even geduurd, hoor, voordat zowel hij als ik aan onze gevoelens toegaven. Ik wilde geen relatie. Ik sta nu ook nog op mijn eigen benen en woon in mijn eigen huis met de kinderen”, vertelt Nurlaila aan Party.

Ook haar vriend woont nog op zichzelf samen met zijn kinderen. Maar dat wil niet zeggen dat ze elkaar niet vaak zien.

“We vullen elkaar aan en doen alleen maar gezellige dingen met elkaar. We zien elkaar ook nog steeds bij het zwemmen. Vorig jaar zijn we op de motor naar Normandië in Frankrijk gegaan, want ik heb mijn motorrijbewijs gehaald.”

Wie haar vriend is, dat houdt de actrice liever geheim. Hij staat liever niet in de spotlights. “Hij komt uit een heel andere wereld, hij zit namelijk in de kozijnen. Ik hou zijn naam daarom liever voor mezelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten