Je wist het misschien nog niet maar Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder zijn De Offsiders en hebben een grote hit met ‘Een Aperolletje’.

Onlangs stonden ze op het podium tijdens het ‘Sterren Muziekfeest Op Het Plein’ en dat vonden ze heel erg leuk om te doen.

“Die mensen stonden allemaal verbijsterd te kijken, zo van: wat hebben we nou aan onze fiets hangen? Wat is dit nou weer? Maar voor mij was het een absoluut hoogtepunt van mijn leven. Ik heb veel meegemaakt, veel prijzen mogen winnen, maar dit overtrof alles. Zo bijzonder. Als je dan toch een keer een nummer mag uitbrengen en het is ook nog eens door Ferdi Bolland geschreven, ja dan is dat een hoogtepunt”, klinkt het in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten