André Hazes heeft er een woelige periode opzitten. Hij was verslaafd aan drank en drugs en kon op gegeven moment niet meer zonder. Nu ligt die periode achter hem en is hij volledig van zijn verslaving vanaf.

Volgend jaar staat André Hazes op het podium van Ziggo Domme voor ‘Holland Zingt Hazes’. Daar stond hij dit jaar ook al, bloednuchter.

“Vroeger deed ik altijd een paar drankjes van tevoren. Geen honderd natuurlijk, een stuk of drie. Dat vond ik altijd wel lekker. Op het laatst werd dat wel meer. De afgelopen keer heb ik het nuchter gedaan. De weken daarnaartoe vond ik verschrikkelijk”, zegt André in Story.

Eenmaal op het podium vond André het geweldig. Wat hij ervoer door die adrenaline op het podium schreef hij eerder altijd toe aan de drank. “Dat klinkt allemaal heel simpel, maar ik moest het weer even ontdekken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten