Zo’n 23 jaar geleden verhuisde zanger Marco Borsato, zijn toenmalige vrouw Leontine en hun drie kinderen Luca, Senna en Jada naar een nieuwe villa in het Gooi. Zijn landhuis in Alkmaar verkocht de zanger aan zijn moeder Mary.

Die betaalde er anno 2000 363.024 euro voor en liet er vervolgens een hypotheek op vestigen van 575.000 euro. Maar na meer dan 20 jaar kijkt Mary duidelijk uit naar iets anders. Volgens Party heeft ze dan ook een te koop-bordje in haar tuin laten plaatsen.

Voor 769.000 euro is moeder Borsato bereid haar landhuis aan een nieuwe eigenaar over te laten. Mocht ze dus iemand vinden die het huis voor die prijs wil kopen, dan doet Mary een flinke winst die zelfs tegen de twee ton aantikt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten