Het zit niet mee voor Linda de Mol, nadat de tv-ster eerder al haar linkervoet brak, sloeg het noodlot opnieuw toe toen ze haar hand brak tijdens het uitlaten van haar honden.

Party vroeg aan paragnost Jan C. van der Heide, zijn kijk op de situatie.

“Gezien de rijke persoonlijkheid en karakterstructuur van Linda gaat ze door een horrortijd”, gaat van der Heide van start. “De ervaringen met de heer Rietbergen zijn wellicht traumatisch voor haar.”

Deze gebeurtenissen zouden wel eens een impact kunnen hebben op haar concentratievermogen waardoor ze minder aandachtig is, legt de paragnost uit.

Volgens bepaalde kwatongen wordt er beweerd dat de recente ongelukken karma zijn, van der Heide antwoordt echter ontkennend. “Het ligt denk ik wat genuanceerder. Het is niet zozeer een karmavraag in verband met Linda, maar de oorzaak van de huidige fysieke ellende ligt mijns inziens dus veel meer bij de situatie rond haar partner”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten