In haar biografie schrijft Maxime Meiland dat ze op haar vijftiende verkracht zou geweest zijn in de bosjes door een ex-bajesklant, een verhaal dat steeds meer lijkt te wankelen, zo blijkt.

Eerder al getuigde de vermeende verkrachter in Story dat het verhaal van Maxime zo helemaal niet is gelopen. Volgens de man in kwestie zou het duo inderdaad gemeenschap hebben gehad maar zou het vooral Maxime geweest zijn die het voortouw nam. Toenmalige vrienden van Maxime zouden het koppel zelfs tijdens de daad betrapt hebben.

Deze ooggetuigen komen nu ook naar buiten met hun verhaal: “Voor mij is het heel duidelijk. In mijn ogen was er die avond niet heel veel aan de hand. Ik heb Maxime boven op hem zien zitten. Dat zag er niet uit als verkrachting.”

De tweede ooggetuige geeft op zijn beurt dan weer aan dat hij hen heeft zien flirten en dat er duidelijk wederzijdse aantrekking was.

Van verkrachting blijkt er dus ook volgens deze ooggetuigen weinig sprake.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten