Onlangs kon de fotograaf van Party een lachende Chantal Janzen spotten terwijl ze boodschappen aan het doen is. Wat opvalt is dat het tv-gezicht de laatste tijd wel erg goed geluimd is. Eén van de redenen hiervan is zonder twijfel haar nieuwe woning in het chique Museumkwartier in Amsterdam-Zuid, dat ze samen met haar echtgenoot Marco Geeratz heeft gekocht. Daarmee weerlegt het tv-gezicht ineens de geruchten dat het slecht zou gaan in hun relatie omdat Marco, volgens roddelpers, zou vreemdgegaan zijn.

Een andere reden waarom de ster zo gelukkig is, is vermoedelijk omdat er een tweede seizoen gaat komen van haar serie ‘Een Grote Familie’. De serie werd zelfs verkozen tot beste dramaserie van 2023.

Hiermee geeft Chantal veel critici lik op stuk, want deze waren niet mals voor de voorgaande projecten van de ster. Het succes van deze serie is dan ook de ultieme wraak voor het tv-gezicht die hiermee bewijst dat ze nog steeds haar magische touch heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten