Imaani, de dochter van Edsilia Rombley, heeft onlangs haar eerste stappen in haar moeders voetsporen gezet. De jonge meid mocht samen met haar moeder namelijk een stem inspreken voor de animatiefilm “Vogelvlucht”.

Wanneer Party aan de zangeres vraagt wat haar mening is over de jonge start van haar dochters showbizzcarrière, geeft Edsilia aan dat haar dochter natuurlijk al heel wat gewend is. “Wij als ouders zitten in de muziek en daarom maakt Imaani grote shows mee in de Ziggo Dome of waar dan ook.”

Esdilia vindt het erg belangrijk om haar kinderen te stimuleren op gebied van cultuur en creativiteit en gaat dan ook maar wat graag naar de voorstellingen van haar kinderen kijken.

De zangeres zelf herkent zich volop in haar dochters. “Vooral in hun perfectionisme. Soms zijn ze wel een beetje te streng voor zichzelf. Omdat ik dat herken, probeer ik ze uit te leggen dat het niet nodig is, het niet erg is om fouten te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten