Wanneer Party naar hét hoogtepunt van 2023 vraagt, hoeft Kees Stevens, de echtgenoot van John de Bever niet lang na te denken. “Het hoogtepunt van 2023 voor mij, en voor haar ook, is dat oma bij “De Bevers Live” was. Een concert waar de belangrijkste persoon in het leven van Kees absoluut niet had mogen ontbreken.

Haar aanwezigheid was extra belangrijk voor Kees omdat er begin januari 2023 uitgezaaide tumoren bij zijn grootmoeder werden gevonden. “John en ik gaan veel naar mijn oma toe om voor haar te zorgen en zij krijgt hele goede hulp van de thuiszorg. Het gaat naar omstandigheden goed met mijn oma”, geeft hij aan.

Kees vindt het erg belangrijk om hoopvol te blijven dat zijn oma nog lang bij hem mag blijven. “Wij praten met haar daarom gewoon over volgend jaar, zoals dat haar flat dan gewit moet worden. Er zijn mensen in haar toestand die het tegen de verwachtingen van de artsen in nog een paar jaar volhouden, dus daar gaan we met oma ook voor!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten