Net zoals haar vader is Maxime Meiland erg actief op de vastgoedmarkt, zo heeft ze in Noordwijk onlangs haar derde huis verkocht.

Maxime en haar man Leroy Molkenboer kochten hun eerste woning in Noordwijk voor 734.000 euro en begonnen deze prompt te renoveren. Helaas bleek de woning toch niet helemaal hun ding te zijn en verkochten ze deze al snel voor 780.000 euro volgens Party

Daarna kocht het koppel een riante villa voor 1,2 miljoen euro maar net zoals in hun vorige woning konden ze ook hier hun draai niet vinden. Wederom werd de woning te koop gezet, ditmaal met een winst van 95.000 euro.

Vervolgens leek Maxime een woning aan een interessant prijsje gevonden te hebben. Een luxueuze villa voor 2.175.000 euro, maar liefst 120.000 euro onder de vraagprijs. Acht maanden later werd de woning echter alweer op de markt geplaatst en verkocht voor 2.195.000 euro.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten