Op 11 juni 2022 stapte zangeres Anouk in het huwelijksbootje met haar negentien jaar jongere geliefde, terwijl er zo’n 40.000 fans haar concert in Den Haag bijwoonden. Huwelijksgeluk dat Anouk absoluut kon gebruiken want in het verleden kreeg ze vaak af te rekenen met een turbulent liefdesleven.

“Ik ben nu zéker meer in balans”, gaat Anouk van start in Weekend. “Ik zie dit wel als de beste jaren van mijn leven.”

Dit wil echter niet zeggen dat de zangeres de hele dag zielsgelukkig is maar ze kent toch vaker momenten dat ze zich goed in haar vel voelt in vergelijking met vroeger. Iets wat ze zeker mede te danken heeft aan haar echtgenoot. “Hij heeft wel een bepaalde kant in mij naar boven weten te brengen waarvan ik dacht: ‘o, die zit er dus toch.’”

Het mag duidelijk zijn, Anouk is nog steeds stapelverliefd op haar man Dominique Schemmekes. “Hij is zo geduldig, heel open en heel spontaan”, besluit ze dolenthousiast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten