De Nederlandse pers is het er al een tijdje over eens: “Het rommelt in het huwelijk tussen Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard”. Story deed in augustus al de ontdekking dat Erland een woning had gekocht van 1,5 miljoen euro zonder inbreng van zijn vrouw.

Gaandeweg werd het koppel ook steeds minder en minder samen gespot.

Nu blijkt er echter een nieuwe ontwikkeling te zijn in deze saga. Erland werd namelijk door Story gefotografeerd zonder trouwring. Opvallend want voordien was de ring altijd prominent te zien aan zijn hand.

Is dit de definitieve doodssteek voor de relatie van Erland en Wendy of kunnen ze toch opnieuw het tij keren zoals ze in 2019 al eens een keertje gedaan hebben? De tijd zal het uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten