Het is algemeen geweten dat Peter Gillis een zakenman in hart en nieren is. Zijn nieuwste commercieel avontuur had echter niemand zien aankomen.

De Massa is Kassa-ster lanceerde namelijk onlangs zijn allereerste kookboek en kreeg de toepasselijke titel Hatseflats, zo staat in Story te lezen. In zijn boek laat Peter de echte Bourgondiër in zich los en beschrijft hij tal van eenvoudige gezinsgerechten, het is duidelijk geen dieetboek.

Het moet niet eenvoudig geweest zijn om dag in dag uit bezig te moeten zijn met lekkere gerechten, want de zakenman is flink aan het diëten de laatste tijd. Zo verloor hij ondertussen al bijna 50 kilo.

Om de release van zijn nieuwe boek te vieren organiseerde de reality-ster een heuse boekpresentatie op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten