Woelige tijden voor de familie Meiland, zo valt in “Party” te lezen. De successerie “Chateau Meiland” noteert voor het eerst een constant dalende trend van de kijkcijfers.

Martien zelf heeft altijd gezegd dat hij een punt achter het programma zou zetten mocht het steevast minder kijkers trekken. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan”, liet hij toen optekenen.

Ondertussen dalen de kijkcijfers tot 700.000 kijkers, met als absoluut dieptepunt 645.000 kijkers.

Toch stelt Martien zich strijdbaar op. “Heb je één keer 645.000 kijkers en dan zegt heel Nederland ‘Oh nou, dan gaan ze stoppen zeker?’”

Martien besluit wijselijk de rust te bewaren. “Laten we eerst morgen maar eens op Uitzending Gemist kijken hoeveel erbij gekomen zijn. Ons programma is het meest teruggekeken programma dat er is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten