Na de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag tijdens The Voice en nog een andere beschuldiging van ‘onzedelijke betasting’ van een minderjarige, stortte het hele imperium van Marco Borsato in elkaar. De zanger werd gecanceld op de radio, nergens werd hij nog geboekt en tot overmaat van ramp besloot vrouw Leontine de echtscheiding aan te vragen.

Ondertussen lijkt het gelukkig terug de goede kant uit te gaan met Marco, zo valt in “Party” te lezen. Voor de beschuldiging tijdens The Voice heeft het Openbaar Ministerie besloten Marco niet verder te vervolgen en ook het onderzoek betreffende de minderjarige lijkt op niets uit te draaien.

Ondertussen blijkt het contact tussen Marco en zijn vrouw Leontine terug herstelt te zijn, de geruchten doen zelfs de ronde dat het koppel terug samen zou zijn.

En ook op muzikaal vlak lijkt er nu licht aan het einde van de tunnel te komen. Radio 538 heeft namelijk besloten Marco terug opnieuw te draaien. “Zo lang hij nergens voor veroordeeld is, kunnen we hem gewoon draaien”, zo klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten