Het succes van de familie Meiland lijkt voor de eerste keer te beginnen wankelen, zo valt te lezen in Party. Na tegenvallende kijkcijfers is er een heus debat op gang gekomen of dit misschien wel het seizoen te veel was voor Martien en de zijne.

Volgens Bridget Maasland mist de serie vooral spanning. “Zit je nog wel op het achtste seizoen te wachten?” vraagt ze zich af in de “BLVD-Podcast”. “Het wordt allemaal goed uitgemolken.”

De presentatrice is ook van mening dat er te veel afleveringen dit seizoen op de buis waren, een beetje overkill zelfs, zo valt in Party te lezen.

Of de familie Meiland zich iets aantrekt van de kritiek valt nog maar te bekijken. “Het ene oor in, het andere oor uit”, liet Erica Meiland onlangs nog optekenen toen een reporter vroeg wat ze van de kritiek tegenwoordig vindt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten