Hoewel de Meilandjes beweren dat ze niet veel luxe nodig hebben, investeren ze wel heel vaak in mooie huizen met alles erop en eraan. En ook een dure auto staat te blinken op de oprit.

En ook in hun accessoires lijkt het wel alsof de familie toch hier en daar van wat luxe houdt. Zo heeft Erica een dure Gucci-riem.

“Maar ja, daar kun je toch je hele leven mee doen? Een huis is echt het enige waar wij veel geld aan uitgeven, want daar kun je de hele dag van genieten. En het moet daar ook gewoon voelen als een warm deken, gezelligheid”, zegt Erica in Weekend.

Een huis is ook voor Martien altijd belangrijk geweest. Zij zijn echte huismussen en vertoeven dus vaak thuis.

“We zijn ooit begonnen boven een café, waar we heel klein woonden, met schimmel boven. Daarna gingen we naar een huurhuis en vervolgens naar een premie-A woning. Toen we verhuisden naar een vrijstaande woning verklaarde iedereen ons voor gek omwille van de torenhoge hypotheek. En zo gingen we nadien steeds een trapje hoger.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten