Albert Verlinde heeft er voor gekozen om nog maar één productie per jaar te doen. De druk is dan natuurlijk hoog om daar elke keer een geslaagde productie van te maken. Bovendien zijn de mensen altijd heel nieuwsgierig wat het dit keer zal worden.

“Gelukkig waren de afgelopen drie producties een hit. En ook nu, bij Elisabeth gaat de kaartverkoop weer goed. Ik zou het niet doen als ik er niet in geloof”, zegt Verlinde in Weekend.

De musical Elisabeth gaat over een heel krachtige vrouw. Zij valt volgens Albert misschien wel te vergelijken met de koningin van Nederland, Maxima.

“Onze koningin laat zich niet kooien en is zichzelf weten te blijven. Net als Elisabeth. Het is ook een vrouw die ineens aan een hof terechtkomt en moet dealen met alle regels. In tegenstelling tot Elisabeth kreeg Maxime die kans wel en die heeft ze ook gepakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten