Albert Verlinde en Peter van der Vorst hebben nog samen ‘RTL Boulevard’ gemaakt. Peter is ook de man die Matthijs van Nieuwkerk heeft binnengehaald om hem daarna terug gewoon de deur te wijzen.

“Het was slimmer geweest om te wachten totdat het rapport Van Rijn over de sociale veiligheid af was. Dat heeft hij niet gedaan. En toen de directeur van BNNVARA vervolgens met andere beschuldigingen kwam, trok Peter de programma’s van Matthijs terug”, begint Albert in Story.

Albert is van mening dat wanneer je Matthijs binnen haalt op zo’n moment, je ook ballen aan je lijf moet hebben en Matthijs moet houden.

“Ook omdat er geen enkel bewijs was voor wat BNNVARA-directeur Suzanne Kunzeler had gezegd. Maar dat gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Men heeft geen bewijs meer nodig om mensen te veroordelen. Dat is echt heel triest. Dat was vroeger niet zo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten