Ondertussen is bekend geraakt dat Marco Borsato gedagvaard wordt en dus zal moeten verschijnen voor de rechter. De officiële aanklacht tegen de zanger klinkt: “Ontucht met een minderjarige”

In 2021 liet een jonge vrouw een aangifte optekenen tegen Marco Borsato waarin ze hem beschuldigde van onzedelijke handelingen. Zo zou de zanger zich meerdere keren aan haar vergrepen hebben sinds haar vijftiende. Marco zou na de dood van de vader van het meisje geregeld bij haar op bezoek geweest zijn en daarbij handtastelijk gedrag vertoond hebben wanneer ze alleen waren.

Als bewijsmateriaal werd een dagboek van het meisje uit 2019 naar voor geschoven waarin de handelingen van de zanger tot in het kleinste detail beschreven werden.

Hoewel Marco tot op de dag van vandaag alle feiten ontkent, heeft de rechter nu toch besloten om de zanger te dagvaarden, zo valt in Party te lezen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten