Onlangs stond in de Nederlandse roddelpers te lezen dat de familie Meiland hun oog zouden hebben laten vallen op een nieuwe woonst. De villa zou oorspronkelijk voor een kleine 9 miljoen te koop gestaan hebben maar zou nu aangeboden worden voor 7 miljoen.

Deze geruchten blijken echter niet waar te zijn volgens Erica en Martien Meiland. “Het is wel nog altijd die ene grote wens van mij in het leven om met het hele gezin – dus Erica, Maxime, Lee, de kinderen en Montana – onder één dak te wonen. Dat lijkt me zo leuk”, verduidelijkt Martien.

“Ik heb wel meer mensen in mijn omgeving van dezelfde leeftijd die dat ook voor zich zien. Zij zouden dat ook graag willen met hun kinderen. Ja énig. Dat lijkt me zo gezellig”, besluit een dromende Martien in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten