Staat het huwelijk van Wendy van Dijk op wankele poten? Volgens weekblad Party zou dit wel eens het geval kunnen zijn. Het tv-gezicht is namelijk al een tijd niet meer gespot aan de zijde van haar man Erland Galjaard.

Onlangs verscheen Wendy op de première van “Kane: A Story Recorded”, maar van haar echtgenoot was er geen spoor te bekennen, het was namelijk zoon Sem die haar vergezelde op de rode loper.

RTL-Boulevard vroeg bij Wendy na of alles nog koek en ei is in hun huwelijk, waarop Wendy een nogal vreemd antwoord gaf. “Er is een hoop gedoe, maar inmiddels weet ik: buitenwereldgedoe. En ik weet heel goed om te gaan met buitenwereldgedoe. Zolang de binnenwereld maar goed is!”

Een uitspraak waarmee Wendy noch bevestigd, noch ontkent.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten