In Story vertelt Marco Bakker openhartig over de gezondheidstoestand van zijn vrouw Willeke.

“Ze heeft kanker gehad, is in 2019 geopereerd aan een lekkende hartklep en onlangs moest haar hart weer opnieuw gereset worden”, gaat de zanger van start. “Ze had enige tijd last van enorme benauwdheid en moeite met ademen. Door haar hart te resetten is dat gelukkig verholpen.”

Toch bezoekt het koppel nog regelmatig het hospitaal, zo moest Willeke onlangs nog op controle, natuurlijk wou Marco aanwezig zijn om zijn vrouw te steunen. “Willeke en ik doen dat soort belangrijke afspraken altijd samen.

Hoewel het momenteel nog afwachten is op de resultaten, ziet de zanger verbetering in de toestand van zijn vrouw, iets wat hem uiteraard erg gelukkig maakt.

“We zijn toch op een leeftijd dat je net iets meer op elkaar moet blijven letten. Dat accepteren we ook van elkaar. We zijn realistisch genoeg”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten