Alarmsignalen gingen af toen Sophie de Buisonjé, de vrouw van de bekende zanger Xander de Buisonjé, een raadselachtige post op Instagram plaatste. 

Speculaties over mogelijke huwelijksproblemen overspoelden sociale media. Maar in een onthullende wending, verzekert Xander in Story zelf dat de liefde sterk blijft. Sophie’s post, die onthulde dat ze een uitdagende periode heeft doorgemaakt, was niet in verband met hun relatie. 

Sterker nog, Xander benadrukt hoe zij samen de moeilijkheden hebben overwonnen; zij aan zij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten