Na jaren van turbulentie en de beruchte scheiding van Marco Borsato, lijkt Leontine Borsato weer de liefdesdraad op te pakken. 

Geruchten gaan dat Leontine en John, na een korte onderbreking, hun relatie nieuw leven hebben ingeblazen. Over haar recente liefdesperikelen zegt Leontine in Story: “Ik heb besloten dat ik daar niks meer over ga zeggen. Voor mij is het nu in ieder geval het belangrijkste om de focus op mezelf te hebben.” 

Na alles wat ze heeft meegemaakt, van bedrog tot een hereniging en vervolgens weer een breuk, blijft Leontine’s liefdesleven het onderwerp van speculatie…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten