In Story staat te lezen dat koningin Máxima en Mariska Dietz echte hartsvriendinnen zijn. De koningin zou in Mariska een vertrouwenspersoon gevonden hebben.

Het was oorspronkelijk Willem-Alexander die het tweetal in contact bracht. Deze is namelijk erg goed bevriend met Theo, de man van Mariska en ondernemer die een fortuin vergaarde met zijn handel in sportieve kledingmerken. Vanaf het begin was er een goede klik tussen de koningin en Mariska en zo is de relatie alsmaar verder gegroeid.

Er werden dan ook flink wat wenkbrauwen gefronst wanneer er een aanzienlijke som belastinggeld vrij kwam om Paleis Huis ten Bosch in te richten en Máxima er voor koos om Maris Haute Design hiervoor in te schakelen. Toevallig het bedrijf van Mariska…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten