Met de feestdagen in zicht, wordt het hoog tijd om na te denken over goede voornemens, zo dacht Story en dus besloten ze om Jan Smit aan de tand te voelen.

“Mijn goede voornemens heb ik eerder al genomen”, gaat Jan van start. “Wat minder werken. Na mijn burn-out van vier jaar geleden heb ik gezworen dat ik het wat kalmer aan zou gaan doen.”

De zanger geeft aan dat hij niet langer 250 optredens per jaar wil afwerken maar hooguit nog 50 of 60.

“Af en toe komt er weleens iets leuks op mijn pad en dan is het aan mij om het te doen of niet. Wij hebben een huis in Marbella en ik kreeg er de vraag om twee keer op te treden. Dan doe ik dat, omdat het leuk is. Dat is voortaan mijn drijfveer!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten