Het nieuwe album “Op mijn lijf geschreven” van André Hazes kwam onlangs wel erg hard de hitlijsten binnen. Het album kwam binnen op plaats 4 in de Album Top.

Erg verdacht volgens kenners aangezien de plaat van Hazes de volgende week al opnieuw gezakt was naar nummer 55. “De terugval is zo groot dat ik even dacht: zou hij nou misschien vorige week zelf wat cd-tjes hebben gekocht of streampjes hebben besteld op een illegale klikboerderij”, vroeg Rob Goossens zich af bij RTL-Boulevard.

Daar hield de terugval echter niet op want niet veel later verdween het album helemaal uit de hitlijsten volgens Party.

“Erg ongewoon”, klinkt het bij de experten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten