Goed nieuws voor Frans Bauer want zijn verjaardag komt er weer aan!

Wanneer Story aan de sympathieke zanger vraagt wat hij gepland heeft voor deze speciale verjaardag, geeft hij aan dat hij geen enkel idee heeft wat ze gaan doen.

“In de afgelopen periode heb ik al diversie ideeën geopperd, maar alles wat ik zeg wordt van tafel geveegd. Ik heb er dus niets over te zeggen.”

Frans vermoedt dat Mariska zo mysterieus doet omdat ze iets plant voor zijn verjaardag.

“Ik ga ook geen moeite doen om erachter te komen”, gaat Frans verder. “Ik vin hedt leuk om straks verrast te worden!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten