Koningin Maxima mag dan wel aan het hoofd van Nederland staan, toch is ze ook altijd heel bescheiden gebleven. Zo hoeft ze niet alleen dure kledij te shoppen, maar stapt ze ook gewoon de Zeeman binnen.

Dat bewijst dat ze haar roots als gewoon burgermeisje nog niet is vergeten. Maxima zou zich gerust iets veel duurder kunnen veroorloven, maar toch doet ze dat niet.

Maxima is oprecht geïnteresseerd in duurzame-mode en dat is al meermaals gebleken. Zelf doet ze binnen haar gezin ook regelmatig aan kledingruil.

De koningin snuffelt graag in de kledingkasten van haar dochters. Maar ook zij komen graag in de kleerkast van hun moeder kijken. En er wordt regelmatig kledij uitgewisseld, schrijft Party.

Maar de vorstin doet wel meer om haar kledij meerdere keren te gebruiken. Zo doet ze ook aan mix-and-match en combineert ze dezelfde kleding met andere accessoires. Voor Maxima de ideale manier om toch elke keer weer verrassend voor de dag te komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten