Eenmaal op een bepaalde leeftijd gekomen begin je al eens na te denken over de dood. Ook Jacques Herb staat er al eens bij stil. Hij is ook bezig met het samenstellen van zijn erfenis.

“Mijn muzikale erfenis toch. Ik heb onlangs een Duits album opgenomen en er komt een Engels-, Frans- en Nederlandstalige plaat aan. Deze nummers zing ik in mijn eigen kleine studio in en zet het dan op Spotify”, vertelt hij aan Story.

Jacques beseft dat hij geen steun meer moet verwachten van televisie en radio. Hij is blij dat er nog zoiets bestaat als Spotify.

“Maar ik vind het jammer. In Duitsland gaan ze zoveel beter en respectvoller met hun oudere artiesten om. Die worden daar op handen gedragen. In Nederland kennen we dat niet. Dat zou echt anders moeten. Ik denk ook niet dat mij dood het ‘Journaal’ zal halen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten