Op donderdag 24 augustus moet zanger André Hazes voor de rechter verschijnen. Daar mag hij dan eens uitleggen waarom hij het absoluut noodzakelijk vond om zijn zoontje Dré in mei 2022 buiten de schoolvakanties om, en zonder toestemming van de schoolleiding mee op reis te nemen naar de Verenigde Staten van Amerika.

Daarbij zal hij zich gelukkig gesteund weten door zijn grote liefde Monique Westenberg, die als moeder van de jongen eveneens mag plaatsnemen op het beklaagdenbankje, aldus De Telegraaf.

Hazes zelf lijkt echter niet al te zwaar aan de hele zaak te tillen, zo liet hij eerder al uitschijnen tegenover een reporter van het entertainmentprogramma ‘RTL Boulevard’: “Ik mag het niet zeggen, maar ik draag de consequenties met heel veel liefde”, klonk het. André stelde dat zijn relatie met Monique sinds die bewuste vakantie naar Amerika weer goed was. “Door die reis zijn we nu zo en heb ik het gelukkigste kind op aarde”, verklaarde de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten