Koningin Maxima kon de voorbije weken rekenen op heel wat kritiek nadat ze goedbedoeld advies wilde geven aan mensen met financiële zorgen. De koningin heeft natuurlijk zelf de zorgen niet, maar ze weet wel wat het is.

Kijkers die de goedbedoelde tips van de koningin op televisie zagen, kwamen zelf met oplossingen aandraven.

“Een jaartje vijftig procent van hun riante bellastingsvrije inkomen doneren. Blijft er toch veel over. Het is een effectieve bijdrage om een aantal schulden te lenigen van mensen die door noodlottige omstandigheden daarin terecht zijn gekomen”, citeert Party een van de vele kijkers.

Maar er zijn ook kijkers die het opnemen voor de koningin. Zij weten dat Maxima jarenlang in de economie heeft gewerkt en gestudeerd.

“Ze weet echt wel waar ze over praat. Maxima die zich inzet voor de armen, doet zij ook al jaren en dat doet ze mijns inziens heel goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten