Als theaterproducent moet Albert Verlinde soms risico’s durven nemen of een sprong maken in het onbekende. Het is dan ook niet abnormaal dat Albert zich wel eens afvraagt wat hij zich op zijn nek heeft gehaald.

“Ik heb het talent dat ik altijd goed kan slapen. Dat is een groot cadeau. Ik ga nooit met zorgen naar bed en ook nooit depressief de week door. Ik kan het weleens zwaar hebben, een dagje. Voorheen bleef ik één keer per jaar of twee dagen in bed liggen. Rond februari, maart. Dat je denkt, ik ben er gewoon even niet. Dat doe ik de laatste tijd minder”, zegt Albert in Weekend.

Als Albert dan toch zo’n dagje heeft, dan weet hij die dag toch goed te vullen. Dan slaapt hij veel, kijkt hij een filmpje en eet hij M&M’s.

“Het is niet dat ik dan mijn emoties de vrije loop laat, het is vaak meer een soort vermoeidheidsgevoel. Ik moet dan gewoon even de hele wereld afsluiten. Het is nu wel anders, omdat mijn leven is veranderd. In de ogen van het publiek doe ik veel dingen, maar dat je niet meer elke dag televisie doet en een groot bedrijf hoeft te leiden, zoals wat ik met Stage Entertainment heb gedaan, is wel anders. Ik heb veel meer tijd voor mezelf en om leuke dingen te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten