De ondertussen legendarische musical ‘De 3 biggetjes’ wordt in een nieuw jasje gestoken door Hanne, Julia en Marthe. Hoewel het drietal enorm veel zin heeft om ook hier een gigantisch succes van te maken, blijkt toch niet alles van een leien dakje te lopen.

“Ik vond het superleuk, maar ook wel heel spannend”, gaat Hanne Verbruggen in Party van start. “Ik ben met ene bang hartje naar de studio gegaan en dacht: ik hoop maar dat ze nu niet ineens zeggen: ‘Hanne je kunt dat niet.’”

Deze angst komt volgens Hanne voort uit het feit dat dit iets helemaal nieuws was voor haar, aangezien het geen gewone K3-muziek is en dat musical eigenlijk iets is wat ver van haar bed staat.

Gelukkig heeft Hanne haar innerlijke musicalster gevonden. “Ik dacht tijdens het opnemen van het album: oké Hanne, je moet echt dat prinsesje dat in je zit even laten losgaan en dat betekent dat je helemaal anders moet gaan zingen. Er moest meer emotie inzitten.” Iets waar de zangeres met vlag en wimpel in geslaagd is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten