Story ging op zoek naar de leukste en pijnlijkste wintersportverhalen van bekende Nederlanders. Bij het horen van de vraag, schiet bij Ben Cramer spontaan een leuke anekdote binnen.

“Het was een vakantie met één van mijn beste vrienden”, gaat de zanger van start. “Hij had voor die wintersportreis nieuwe skischoenen gekocht.”

Het viel Ben op dat zijn vriend wel erg veel aan het klagen was over de pijn in zijn voeten. “Erg logisch”, zo gaf Ben aan, aangezien het om nieuwe schoenen ging. De pijn bleef doorheen de dag echter alleen maar erger worden.

“Toen we ’s avonds naar onze kamer liepen, deed hij zijn skischoenen uit. En toen zag ik het probleem. Hij had de hele dag de schoenen verkeerd om aangehad. Ja, dan kan ik me voorstellen dat je heel veel pijn hebt gehad. We hebben echt kromgelegen van het lachen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten