Wanneer Party aan Julia Boschman vraagt wat haar hoogtepunt van 2023 was, geeft de zangeres zonder twijfel aan dat dit nog steeds K3 is. “Ik ben echt verliefd op ons werk, ik vind het fantastisch om te doen.”

Het ultieme hoogtepunt van Julia waren zonder twijfel de late-night concerten die het drietal in het Belgische Middelkerke gedaan hebben voor een zaal met alleen maar volwassenen. “Als ik eraan terugdenk, krijg ik kippenvel.” De zangeres geeft aan dat ze het nog steeds niet kan geloven wat er op deze concerten gebeurde en hoe geaccepteerd ze zich voelde.

“Ik denk dat ik toen pas echt heb beseft dat ik onderdeel van K3 ben en dat het nog steeds gelijkstaat aan wat K3 voor mij als kind vroeger betekende.”

Het mag duidelijk zijn, Julia heeft duidelijk nog geen moment spijt gehad dat ze zich heeft ingeschreven voor K2 zoekt K3.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten