De rechtszaak van Thijs Römer naar aanleiding van grensoverschrijdend gedrag bij drie destijds minderjarige meisjes, heeft niet alleen vergaande gevolgen voor de acteur maar ook voor zijn ex-vrouw Katja Schuurman, zo staat in Party te lezen.

Katja die samen met Thijs een dochter Sammie heeft, zit door de rechtszaak in een erg vervelend parket. “Als moeder, als vrouw en als mens kan ik niet anders dan diepe pijn hebben over een deel van het gedrag en een deel van de keuzes van haar vader”, gaat ze van start.

Ondanks alles kan ze Thijs als vader van haar dochter niet laten vallen en zal ze er alles aan doen om haar dochter een zo normaal mogelijke relatie met haar vader te laten hebben. Ongetwijfeld geen gemakkelijke opdracht aangezien Sammie volop in haar tienerjaren beland is. Een periode waar de mening van vriendjes en klasgenoten des te zwaarder doorweegt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten