Toen er enkele klachten liepen tegen Johnny de Mol besloot de presentator dat het geen slecht idee was om even met iemand te gaan praten over de problemen die hem boven het hoofd hingen. Dat deed hij niet alleen met mensen die hij al goed kende, hij deed dat ook met mensen van buitenaf.

“Ik heb  er professionele hulp bij gezocht. Ik ben niet depressief geweest, maar in de slechtste periode waren er heus ochtenden dat ik in bed lag met de gordijnen dicht en dacht: ik kom er niet uit. Het zit niet in me om daaraan toe te geven, maar ik heb wel ontdekt dat zoiets sneller op de loer ligt dan ik dacht”, zegt Johnny in Libelle.

Johnny heeft zich niet laten kennen en is gewoon onder de mensen blijven komen. Hij had tenslotte helemaal niks te verbergen.

“En dan merk je dat je je meer in je hoofd haalt dan dat er in werkelijkheid speelt. Ik heb uit de gekste hoeken en gaten steun gekregen. Dat deed me goed. Gelukkig werd de zaak uiteindelijk geseponeerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten