Maarten van Rossem staat erom bekend om erg welbespraakt te zijn, zelden lijkt de spraakwaterval stil te vallen. Met uitzondering bij de uitvaart van zijn moeder, zo staat in Nieuwe Revu te lezen.

“Ik denk omdat dat emotioneel misschien te dichtbij kwam”, gaat Maarten van start. “Ik wist niets goeds te zeggen, voortkomend uit een moeizame relatie die we langdurig met elkaar onderhielden. Mijn moeder was een enorme driftkop, maar ondanks onze verschillen was ik toch wel weer op haar gesteld.”

Maarten besloot om voor de uitvaart de toespraak niet voor te bereiden omdat hij de woorden en gedachten gewoon wou laten vloeien op het moment zelf. Helaas gebeurde dit niet en stond Maarten voor het eerst sinds lange tijd met zijn mond vol tanden.

“Ik vond mezelf niet goed. Jammer, want je kunt niet zeggen: laten we nog een uitvaartje doen, misschien loopt die wel lekker.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten