Anouk heeft het getroffen met een man als Dominique aan haar zijde. Hij is anders dan andere mannen en wil er alles aan doen om hun relatie te doen slagen. Zo communiceert hij beter dan de ex-partners van Anouk en stelt hij heel veel vragen.

“We zijn naar een communicatiecoach geweest. Hij liet me inzien dat ik mijn grenzen duidelijk moet aangeven en moet uitleggen wat me dwars zit. Het klinkt allemaal heel logisch, maar het werkt”, vertelt ze aan Margriet en Party.

De zangeres heeft al vijf kinderen uit vorige relaties, maar ook daar maakt Dominique weinig problemen van. Hij regelt heel veel voor hun grote gezin.

“Als ik zeg: ‘Ik ben een paar dagen weg’, neemt hij de boel zo over. In drukke tijden heb ik echt mijn nachtrust nodig. Zo nu en dan pak ik daarom een nachtje in een hotel. Zeker als ik moet optreden of iets belangrijks heb. Hij doet daar niet moeilijk over. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.”

Toen Anouk Dominique ten huwelijk vroeg, was de twijfel groot bij de zangeres, maar echte liefde overwint alles. Hij zei dan ook volmondig ‘ja’. “Ik zag aan hem hoe graag hij het wilde. We waren bij vrienden die gingen trouwen en ik heb Dominique bijna nog nooit zien huilen, maar bij de huwelijksvoltrekking zag ik de tranen over zijn wangen glijden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten